NU NÄRMAR DET SEJ TEST


Bilen är äntligen homologeringsbesiktigad och vi väntar nu med spänning på att allt blir godkänt av SBF:s och transportstyrelsens inspektörer. Vår distriktstekniker Tommy Book tyckte att det såg bra ut så vi håller tummarna.

Det har varit en tuff sommar för att få ihop bilen och det har jobbats till långt ut på nätterna och teamet har ställt upp på ett fantastiskt sätt. Bengan har precis som Björn Stuhre (som har satt ihop bakaxel och växellåda till oss) jobbat snabbt för att få ihop grejerna.

Vid något tillfälle här på slutet började vår energi avta, tröttheten och ibland frustrationen över att det hela tiden tillkommer nya ”problem” gjorde att allihop började känna av en uppförsbacke. Då kom motorn! Vilken energikick för alla! Ljudet av maskinen var som en energikick en superflaska med Red Bull energidryck.

Vi har inte provat att ladda med den än. Vi vill först ha den kollad i bromsbänk och inställd så allt är som det ska med bränsleflöde med mera. Det vore inte så smart att riskera nåt i detta läget.

När det är gjort blir det dags att testa och förhoppningsvis är alla papper klara så vi kan ha vår riktiga tävlingsdebut med nya bilen i TV-svängen. Har vi tur blir det tidigare men vi får se….

Vi vill än en gång tacka alla som ställt upp med råd och tips utan er hade det här varit mycket svårare att genomföra!

Vi ses förhoppningsvis snart i rallyskogen igen!