GRUPP H BYGGET


just nu den 20 juni

Det är full fart i garaget och hos alla som ska leverera utrustning till oss. Det händer något i princip varje dag både i garaget och på beställningsfronten.

Björn Stuhre som sätter ihop växellåda och bakaxel har lådan färdig och bakaxeln är på G.

Bengan har satt igång med motorn och posten och Schenker kör reguljärtrafik med grejor till oss.

Hur mycket man ändå försöker förutse så kommer man hela tiden på något nytt som behövs och för varje pryl som ska monteras dyker något upp. Bara att sätta in fläkten som man trodde att det ”bara” är att smälla dit blir ett projekt. Att skruva fast den är väl inga problem men att få dit att anslutningarna så den kommer att fungera som den ska är något helt annat. Så eftersom den inte bara ska sitta där som en ren dekoration fick Rickard rita en ställning som vi får be en av våra trognaste sponsorer Bunkeflo Byggplåt att tillverka. Bunkeflo hjälper oss även med plåtdetaljer till bland annat dörrar och baksätet.

Samtidigt som det kan vara lite frustrerande så är det samtidigt roligt när man har löst ett ”problem”.

Det är läckert hur alla ställer upp med råd och tips som till exempel Christer Andersson som är en hejare på att förklara hur saker fungerar och hur man ska välja just en speciell lösning. David Pettersson lät oss komma och kolla och ta bilder på hans bil och lät oss ösa frågor över honom. Andra som får ständiga förfrågningar om hur man ska göra ditt och datt är Bengan, Björn Stuhre, Kaj Banck med flera. Vi är väldigt tacksamma för alla råd ni ger oss.

Idag på midsommarafton tar vi ledigt men sen drar vi på så det ryker igen!