Marknadsnatta


Hallå allihop!

Årets sista tävling med roliga sträckor lite dåligt väder med regnstänk emellanåt men det skulle inte påverka humöret för nu skulle vi ha kul.

Det hade vi också i 3 sträckor. Vad som sen kom att påverka humöret var en rejäl avåkning på sträcka 4. Vad som hände vet vi inte riktigt än men konstigt var det med rätt notinformation från codriver med en åtminstone efter krönet väl synlig väg och Pontus börjar ställa in bilen så plötsligt tokvänder bilen på fel håll. Med för året sedvanligt missflyt så for vi ut på ett kalhygge studsade över flera stora stenar ock landade mot en stubbe. Finito,färdigkört,game over…..Hur mycket game over det blir framöver får vi se men detta sved.

Bilen ser verkligen inte bra ut. Vi ska verkligen försöka ta reda på vad som hände vi har ju vår incarkamera men det är fortfarande mycket märkligt allt ifrån att något händer med bilen till att den hugger tag i något finns på menyn. Tyvärr lutar vi just nu mot att något har brustit i bilen som gjorde att den inte styrde som den skulle men vi får försöka reda ut på alla demolerade delar vad som hänt före kraschen och i den.

Oavsett vilket så är diagnosen på bilen inte riktigt färdigställd. I veckan ska en riktig expert titta på den och se om den går att rädda.

Och oavsett detta lutar det åt ett långt tävlingsuppehåll för detta var inget bra för motivationen det finns gränser för hur mycket tid och pengar man orkar/kan lägga på detta. Men vi är ju lite tosiga i huvudet så man vet ju aldrig……..

 

MVH

Pontus Berglunds Rallyteam