Januari 2015


Det verkar som att det kan bli nåt i år också. Bilen har riktats och den är snart ihopsatt igen. Vi har väl inte direkt haft resurser att uppdatera något förutom länkarmarna fram som numera är av Sellholms, dom som satt på i kraschen i höstas såg mer ut som bananer så dom gick till skrotbingen.

Vi hade tänkt uppdatera med en kort styrväxel men det får vänta. Nu ska vi först och främst ha ihop allt och hoppas att inga obehagliga överraskningar står på lur när det är dags med provtur.

Så planen just nu är att köra hela SSRC med 10 deltävlingar och ”fylla ut” med lite småtävlingar mellan SSRC tävlingarna. På drömkontot står en start i South Swedish Rally som ingår i SM i Maj men det får vi återkomma om.

I högerstolen ska Tim Hammarström från och med första tävlingen i år ta över efter Peter som ska åka med Mikael Andersson från Södra Sunnerbo.

Ett byte som vi hoppas ska ge en liten extra kick. Tim har åkt med ganska många förare trots att han är ung så han har rutinen. Vi ska bara jobba samman oss men det kommer säkert att gå fint.

Nu ser vi fram emot vårens första träning.